jueves, 23 de abril de 2009

Salutacions de l’alcalde


César Arrizabalaga, alcalde de Montcada i Reixac, ens ha fet arribat a Dones en xarxa, a través de l’ajuntament del municipi, les següents paraules:


Salutacions de l’alcalde


La posada en marxa de l’espai web Dones de Montcada i Reixac en xarxa és un important projecte engegat des la regidoria de Dona i Igualtat per estar cada vegada més a prop de la igualtat real entre homes i dones.


Són moltes les situacions de desigualtat que han patit les dones al llarg de la història derivades de la seva posició i rol de gènere. I aquestes desigualtats encara continuen en molt camps. Malgrat que els avenços han estat molts, el camí per a la igualtat és un camí llarg, del que encara queda molt per recórrer, però l’objectiu que perseguim és clar i per assolir-lo estem treballant amb el màxim esforç, il·lusió i energies.


En una societat on les tecnologies esdevenen una peça clau per a la vida quotidiana de tots i totes, la igualtat no pot ser real sense un coneixement d’eines tan comunes, i en molts casos necessàries, com és el cas d’internet. Amb aquesta xarxa volem donar un pas més per estendre la societat de la informació a les dones i promoure el seu ús, amb l’objectiu final de superar l’exclusió digital per raó de gènere.


Des d’aquí us animo a totes a formar-ne part.


César Arrizabalaga.


Des de Dones en xarxa, et donem les gràcies a tu per donar suport a aquest projecte a través de la Regidoria d’Igualtat i l’Oficina d’Atenció a la Dona.


Escrit per: César Arrizabalaga i Celia DEX

1 comentario:

  1. Es de agradecer al Sr. Alcalde sus palabras de ánimo y emplearlas para de nuevo animar a mis compañeras de fatigas a que escriban en el bloc. Estoy segura de que cuando le pierdan el miedo a las teclas, van a escribir tanto que nosotras solas vamos a colapsar internet.
    Besos
    Kharmen

    ResponderEliminar