miércoles, 15 de abril de 2009

Conferència "La contribució dels ajuntaments democràtics en la construcció de la ciutadania"


Hola Dones, us passo informació que hi ha publicada a la web de Dones en Xarxa de Montcada. Podeu animar-vos a venir divendres al matí. Jo hi serè.

"Des de la Regidoria Dona i Igualtat de l’Ajuntament de Montcada i Reixac es convida a la conferència "La contribució dels ajuntaments democràtics en la construcció de la ciutadania", el proper divendres 17 d’abril a les 12.30 h, a la Sala Institucional de la Casa de la Vila (Carrer Major, 32) de Montcada i Reixac.
Serà un acte d’especial rellevància amb dues ponents d’alta qualitat professional: Ana M. Ruiz Tagle, advocada. Parlarà de Les polítiques municipals i la conquesta de la igualtat per les dones, i
Rosario Valpuesta, catedràtica de Dret Civil. Parlarà de Diversitat i ciutadania, un repte per al segle XXI.


Ana M. Ruiz Tagle, advocada, va ser cofundadora, conjuntament amb Felipe González, entre d’altres, del primer despatx d’assessoria jurídica i laboral d’Andalusia. Membre del PSOE i de la UGT, va ser elegida Parlamentària i Senadora per la província de Sevilla i, entre molts altres treballs, va ser una de les impulsores de la Llei de Violència de Gènere. Ha estat premiada amb el Premio de la Ética y la Calidad de los Profesionales del Derecho.


Rosario Valpuesta, catedràtica de Dret Civil, ha estat rectora de la Universitat Pablo de Olavide de Sevilla, i una de les dones pioneres en desenvolupar aquestes funcions en el món universitari. Ha escrit nombrosos articles com La Ley Orgànica para la igualdad efectiva de mujeres y hombres i ha publicat els llibres Acción reivindicatoria, titularidad dominical y prueba: estudio jurisprudencial (Tirant lo Blanch, 1993) i Los pactos conyugales de separación de hecho: historia y presente (Universidad de Sevilla, 1982).


Lloc: Casa de la Vila (Major, 32). Montcada i Reixac
Hora: 12.30 hores
Data: divendres 17 d’abril."



Escrito por: Celia DEX

Dones En Xarxa

No hay comentarios:

Publicar un comentario